Email:info@sunsky-machine.com Вуки Сунски Машине Цо

Вуки Сунски Машине Цо

Kategorija proizvoda
Контактирајте нас
Моб: 0086-13968726171 Тел: 0086-510-83452152 Факс: 0086-510-83450450 Е-маил: инфо@сунски-мацхине.цом Сајт: хттп://ввв.ецодиеингмацхине.цом

Високи Респродуцибилити Ниска Течност однос минимално одржавање трошкова за високе температуре Хемијска Штедња книт тканина Меки протока Бојење машина

Високи Респродуцибилити Ниска Течност однос минимално одржавање трошкова за високе температуре Хемијска Штедња книт тканина Меки протока Бојење машина

Опис производа применљив на различите тканине: памук, модал, вискоза, Тенцел, раион, вуна, акрил, Шелк, најлон, полиестер мешају и ликра блендед.Витх специјално дизајниран млазница структура, што омогућава тканина у слободи и проширила услове током бојење процес. То је одличан ...

Product Details

Опис производа

Применљив на различите тканине: памук, модал, вискоза, Тенцел, раион, вуна, акрил, Шелк, најлон, полиестер мешају и ликра блендед.Витх специјално дизајниран млазница структура, што омогућава тканина у лабаве и проширених условима током процеса бојења . Има одличне перформансе у бојење уских и тешке тканине и могу елиминисати проблем гужвања марку, која се обично види у другим бојење машина.

Машина је дизајниран и произведен у складу са стандардима за посуде под притиском ГБ 150, са максималним радна температура 140 степени и максималном радном притиску 0,36 Мпа. Сви делови у контакту са обојеним ликвору је направљен од отпорног на корозију нерђајућег челика С31603 (316Л) материјала. Са специјално дизајнираним дизни структуре, што омогућава тканина у лабаве и проширених условима током процеса бојења. Има одличне перформансе у бојење уских и тешке тканине и могу елиминисати проблем гужвања марку, која се обично види у другим бојење машина. У међувремену, машина има два конопце лоадинг способности.

Технички подаци

1. Ниска Течност однос; 1: 3.5 ~ 5 при пуном оптерећењу

2. Радна брзина: 450М по минуту

3. Максимална радна температура: 140'Ц

4. Максимални радни притисак: 0.36Мпа

5. Температура Повећање стопе: 5'Ц по минуту у просеку од 25 до 100 ° Ц, 2.50Ц по минуту у просеку од 100 - 130'Ц (Прессуре сувог засићене паре: 0.7Мпа)

6. Температура одбитак рате: 3'Ц по минуту у просеку од 130 до 100 ° Ц, 2'Ц по минуту у просеку од 100 до 85'Ц (хлађење притисак воде: 0.3Мпа, 25 ° Ц).

а3.пнг

Еколошки

Мин руннинг ликуор коефицијент (не укључује воду у материјалу) је као ниска као 1: 1.5. Потрошња воде читавог процеса бојења за памучне тканине (по кг) помоћу реактивних боја се анализирати на следећи начин.

· Светло Боја: 27.2кгс

· Средња Боја: 37.5кгс

· Тамне боје: 47.4кгс

Добра и стабилна понављања

Водећа систем контроле бојење, у комбинацији са двоструко балансирање протока храњења систем као сталног притиска и проток контрола дизни побољшати тканине бојење да би се постигао добар дие уједначеност и високу поновљивост.

Ергономија НДС Дизајн

Висина платформе машине и рад је смањена и величина рада платформе је промењена много мањи него што је уобичајено, што чини рад много једноставније. Дно колотечину је специјално дизајниран тако да делотворно смање складиштење воде и однос ликер

a4.png Са јединственом главног ват крвотока, разлика температура целокупног колотечину на врху и дну и уједначено храњења се контролише на оптималном цондитионс.Ротатинг спреј је усвојена за главну чишћење ват и цело ват унутар опсега чишћења, обезбеђујући потпуније чишћење.

Ако сте задовољни нашим високо респродуцибилити низак ликер однос ниски трошкови одржавања високе температуре хемијска штедње штрика тканина мека проток бојење машина, будите слободни да контактирате наше професионалне произвођаче и добављаче у Кини. Прилагођени машине које у Кини су такође у понуди са конкурентним ценама у нашој фабрици.

Srodni proizvodi
Цопиригхт © Вуки Сунски Машине Цо Сва права задржана.
QR Code