Email:info@sunsky-machine.com Вуки Сунски Машине Цо

Вуки Сунски Машине Цо

Kategorija proizvoda
Контактирајте нас
Моб: 0086-13968726171 Тел: 0086-510-83452152 Факс: 0086-510-83450450 Е-маил: инфо@сунски-мацхине.цом Сајт: хттп://ввв.ецодиеингмацхине.цом

Рапид Јет Машина за бојење

Рапид Јет Машина за бојење

СВТ Карактеристике брзе машине за брзо бријање СВТ ◇ Широка примена текстила и боје: прилагодљив рад се врши за лак и тешки текстил, а брзина рада машине се може подесити од 150-600м / мин. ◇ Низак однос течности: Јединствени интерни дизајн мреже чини ликер ...

Product Details

СВТ машина за брзо бријање високе температуре

Карактеристике

◇ Прилагодљивост за широку текстилност и бојење: глатка операција се одвија за лаган и тежак текстил, а брзина рада машине се може подесити од 150-600м / мин.

◇ Низак однос течности: Јединствени интерни дизајн мреже чини однос алкохола 1: 6-8.

◇ Дизајн веће напрезање: Када се тканина премести у предњи унутрашњи материјал и сепаратор воде, садржај воде је слаб и тежина материјала се смањује. Тканина за вођење тканина подиже тканину са минималним растојањем од канала за бојење, а управља се системом млазнице. Овим принципом, тканина ради на брзом и минималном напрезању.

◇ Врхунски квалитет бојења и стил обраде: Са течењем прскања течности за бојење од високотактне пумпе и од обојеног од обојеног текстила, друге тачке судара исправљача и крај машине играју своје функције како би текстил био веома раздвојен и изврнут. Са квадером за квадратне тканине и тачком судара на крају машине, тканина је уређена уредно у брзом раду са мањим заустављањем машине.

◇ Млазница: Пречник млазнице и простор прилагођавају се различитим текстилним и бојаничким занатима како би се постигао оптимални ефекат.

опциони прибор

◇ Једноцилиндрични рад: за цилиндре са два или више цилиндара, један цилиндар је у употреби, а други се не користи за спасавање парове и боје за смањење трошкова.

◇ Операција повезаних цилиндара: две боје могу се користити заједно, истовремено бојање боје или различитих боја.

◇ Програмабилни потпуно аутоматизовани дозирни систем.

◇ Централни систем за праћење.

◇ Аутоматски систем контроле протока.

◇ Аутоматски систем за подешавање брзине крпице.

◇ Аутоматски систем за детекцију шума.

◇ Пропорционални уређај за повећање температуре.

◇ Секундарни или терцијски уређај за пуњење и одвод воде.

◇ Уређај за извлачење и постављање тканине.

a.jpg

Ако сте задовољни нашом машином за брзо бријање, молимо Вас да се обратите нашим професионалним произвођачима и добављачима у Кини. Прилагођене машине направљене у Кини такође су понуђене са конкурентним ценама у нашој фабрици.
Hot Tags: брза машина за бојење бојлера, Кина, фабрика, добављачи, произвођачи, цена, прилагођени, направљени у Кини
Srodni proizvodi
Цопиригхт © Вуки Сунски Машине Цо Сва права задржана.
QR Code