Email:info@sunsky-machine.com Вуки Сунски Машине Цо

Вуки Сунски Машине Цо

Kategorija proizvoda
Контактирајте нас
Моб: 0086-13968726171 Тел: 0086-510-83452152 Факс: 0086-510-83450450 Е-маил: инфо@сунски-мацхине.цом Сајт: хттп://ввв.ецодиеингмацхине.цом

Фреквентни регулатор контрола Аутоматски високоефикасни Конус Пакет пређе Хидро Клешта машина

Фреквентни регулатор контрола Аутоматски високоефикасни Конус Пакет пређе Хидро Клешта машина

ЈФ-90 Специјално дизајниран хидро екстрактор за пакете испуњава увек главне потребе у предива паковању дие хоусес.Тхе вожње мотор контролише инвертор са сепаративе факторима подесив кочења прилагодљиво према лоад.Алл механичке кочионог система су елиминисани и стога .. .

Product Details

ЈФ-90 Специјално дизајниран хидро екстрактор за пакете испуњава увек главне потребе у предива пакета дие хоусес.Тхе моторна је контролишу инвертор са својим сепаративе фактори подесив кочења прилагодљиво према лоад.Алл механичке кочионог система су елиминисани и стога искључујући евентуалне одржавање ради.

Машина карактеришу двособним и аутоматским измењивим материјалних носачи за пакете који се контролишу напредовала ПЛЦ контролера и намеће сталну и редовну продукционе брзине према врсти предива. Док је један материјал носач за пакете је у хидро извлачи, други материјал носач дозвољава оператору да изврши, на једноставан начин, све истовар и утовар пакета, тако припремајући машину за сукцесивно производни циклус.

Машина за подизање и зврк систем доноси хидрауличне контроле за аутоматско оријентације са прецизним безбедности.

Ротирајући корпа је опремљена кућишта за смештај пакета током хидро вађење док су вретена за носача пакета су усвојени у складу са потребама клијента. И брзина хидро извлачи се може подесити. Тако осигурала благу третман предива и избегава деформацију пакета даље до лома унутрашњих цеви.

Унутрашња корпа и тело машине су изграђена у квалитетног нерђајућег челика за дуго служити време.

Продукција података:Тип предива

Издвајање време

остатак влаге

синтетика

3мин

8-12%

vuna мјешавине

4мин

15-25%

Вуна / памук мјешавине

4мин

25-30%

памук

5 мин

45-50%

свила

5 мин

35-40%

вискоза

5 мин

60-70%

图片 20.пнг


Ако сте задовољни нашим фреквенција контроле регулатора аутоматски пређе висока ефикасност купа пакет хидро одвод машине, будите слободни да контактирате наше професионалне произвођаче и добављаче у Кини. Прилагођени машине које у Кини су такође у понуди са конкурентним ценама у нашој фабрици.

Srodni proizvodi
Цопиригхт © Вуки Сунски Машине Цо Сва права задржана.
QR Code