Email:info@sunsky-machine.com Вуки Сунски Машине Цо

Вуки Сунски Машине Цо

Kategorija proizvoda
Контактирајте нас
Моб: 0086-13968726171 Тел: 0086-510-83452152 Факс: 0086-510-83450450 Е-маил: инфо@сунски-мацхине.цом Сајт: хттп://ввв.ецодиеингмацхине.цом
Одржавање и обавештење о хидрауличном издувачу

 

У процесу хидро-екстракторске машине се углавном производи од стране треће стопе висегодне структуре, када је у употреби добар ефекат дампинга, осовина за одводњавање ефикасно ће започети округлом конструкцијом, у процесу почетка ће се постоље постепено убрзати, не може учинити преоптерећеност мотора.

машина за гашење екстракта воде у радном времену облоге корекцијом равнотеже, радиће глатко и заштитна опрема у процесу вођења високе ефикасности дехидрације и једноставног рада, у употреби животног века је дугачка.

машина за хидроизолацију треба проверити да ли су сви дијелови у добром стању пре употребе, ефикасно прање равномерно постављене унутар цијеви кавеза ротор, започети мотор ефикасно, то узрокује постепено убрзање брзине кавеза ротор. Према врсти тканине, обично 5 до 10 минута до потпуног сушења.

24.jpg

Прекидач за гвожђе предива

машина за екстрахирање воде може ефикасно у складу са дугметом за заустављање, тако да ће моћ мотора, као што је машина за дехидратацију након његовог природног успоравања након одређеног времена, управљати ручном кочницом, такав интермитентни рад кочнице, тако да ћете у одређеној мери , ефикасно спровођење кавезних заустављања.

машина за хидроизолацију у стационарном стању, тако да се могу ефикасно извести у тканину, треба обратити пажњу када се интензитет апсорпције воде различитих тканина мора одвојити од дехидратације, у нормалним околностима, машина за дехидратацију која је ново инсталирана или нова повезана жица, мора осигурати да је смер ротације мотора исправна.

У процесу уклањања машинског посла, ако је тканина постављена неједнако, то ће директно довести до јаких вибрација, потребно је одмах искључити напајање, нова тканина се поставља равномерно након дехидрације.

ВУКСИ СУНСКИ МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД
Моб: 0086-13968726171
Тел: 0086-510-83452152
Факс: 0086-510-83450450
Е-маил: инфо@сунски-мацхине.цом
Сајт: хттп : //ввв.ецодиеингмацхине.цом

Додај: Иоулиниан индустријска зона, Кианзхоу, Хуисхан Дистрицт, Вуки, Јиангсу, Кина


Цопиригхт © Вуки Сунски Машине Цо Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]