Email:info@sunsky-machine.com Вуки Сунски Машине Цо

Вуки Сунски Машине Цо

Kategorija proizvoda
Контактирајте нас
Моб: 0086-13968726171 Тел: 0086-510-83452152 Факс: 0086-510-83450450 Е-маил: инфо@сунски-мацхине.цом Сајт: хттп://ввв.ецодиеингмацхине.цом
Предности стандардне и стандардне конфигурације машине за бојење бојлера

Уз континуирано побољшање техничког нивоа, захтеви опреме за бојење постају све већи и већи. Да би се испунили захтеви различитог процеса бојења, како би се постигао жељени ефекат бојења, перформансе машине за бојење сира морају бити оптималне. Заправо, не само утицај машине за бојење, употреба неких додатака ће имати одређени утицај.

Конкретно:

1, машина за бојење сира која се користи у управљачком систему ПЛЦ и рачунар, јер је овај дио језгро целокупног система управљања, тако да су његови перформанси поуздани, моћни и моћни морају бити гарантовани. Поред тога, али и горе наведено са централном контролом повезаном са интерфејсом. Али због функционалних разлика, неке функције на машине за бојење су бескорисне, тако да се ова разлика рефлектује у цени.

2, детекцију боје машине и имплементацију компоненти, општи захтеви таквих уређаја су релативно високи, јер је откривање температуре, притиска и других параметара тачности и ПЛЦ-а и рачунарског завршног програма који издаје директна команда, када је погрешно, то ће изазвати и погрешно питање. Дакле, детекција компоненти у тачности, поузданости перформанси, стопи неуспеха би требала имати предност.

3, поред поменутих ова додатна опрема, постоје разноврсни вентили такође су на перформансама машине за бојење сира релативно велики, као што су регулациони вентил за гас, соленоидни вентил. Оваква програмска акција гарантује се и имплементација квалитета компоненти, перформансе, како би се избјегло често појављивање неуспјеха, утичући на његов живот.

◆ строј за бојење сира Производи:

Погодно за бојење, памук, акрил, најлон, вуна, полиестер / памук, полиестер / вуна, постељина / памук или све врсте преливане линије, који се користе различитим врстама црева, могу се користити у различитим облицима предива, као што су сир предиво Торта, преплетена предива, основе и прешане сиреве, могу да обезбеде јединствени цилиндар, бојење, опсег оптерећења од 1-1296 кв (1 кг по тежини сира) 1 пун пуњења, тип ваздушног јастука.


Цопиригхт © Вуки Сунски Машине Цо Сва права задржана.
QR Code