Email:info@sunsky-machine.com Вуки Сунски Машине Цо

Вуки Сунски Машине Цо

Kategorija proizvoda
Контактирајте нас
Моб: 0086-13968726171 Тел: 0086-510-83452152 Факс: 0086-510-83450450 Е-маил: инфо@сунски-мацхине.цом Сајт: хттп://ввв.ецодиеингмацхине.цом
Кратак увод у безбедну употребу машине за бојење

За машине за бојење, то је заправо ротациона машина високе брзине, на рад свог времена, у смислу његовог бубња, онда је заправо директан резултат велике центрифугалне силе. Управо због тога, како би се осигурала сигурност наших оператера и машине за бојење, када се користи, заправо би требало строго поштовати мноштво сигурносних правила.

Пре свега, за машине за бојење, када утврдимо да прстен за закључавање није закључан када уређај за приступ и други причврсни вијци нису причвршћени, заправо не можемо започети сепаратор; на бубњем није потпун. Постоји феномен стоп, заправо, није да се ослобађа било који од машина за причвршћивање; у ненормалном шуму и његовим ненормалним вибрацијама, у ствари, требало би одмах да се угаси и да прекине снагу.

Рад машина за бојење није у ствари пламен за грејање или заваривање главних делова, посебно за кућиште бубња или поклопац бубња и прстен за закључавање. Када је бубањ потребно поправити, у ствари је да одмах контактира наш производни погон, а заправо је да затражите од стручног особља да поправи, тако да је у ствари спречавање појављивања серије сигурносних инцидената Тхе

Осим тога, рад машине за бојење, онда се дијелови бубња не могу заменити са другим деловима машине да би се користио бубањ, иако исти модел делова машине не може бити заменљив, или који је директно на Хас фаилед .

На крају, када би операција машине за бојење у ствари требало да буде у поравнању "0" за закључавање, када је његов прстен за закључавање и ознака "0" у смислу, у ствари, директно преко тела бубња Одговарајући знакови са 25 степени или више, заправо, директно ће бити забрањени за коришћење; Штавише, машина за бојење не може бити у брзини и преоптерећењу ради.


Цопиригхт © Вуки Сунски Машине Цо Сва права задржана.
QR Code