Email:info@sunsky-machine.com Вуки Сунски Машине Цо

Вуки Сунски Машине Цо

Kategorija proizvoda
Контактирајте нас
Моб: 0086-13968726171 Тел: 0086-510-83452152 Факс: 0086-510-83450450 Е-маил: инфо@сунски-мацхине.цом Сајт: хттп://ввв.ецодиеингмацхине.цом
Машина за бојење сира треба да има функцију

Премазивање сира је добро или лоше, у великој мјери зависи од одабира избора протоком циркулационе пумпе, за одабир параметара, машина за бојење раног сира је на основу искуства за испуњавање минималних захтјева протока за сир унутар и изван разлике у боји у принципу.

Због диверсификације сорти предива, проток различитих предива је веома различит, па је фиксни ток донио неке недостатке. На пример, проток чисте памучне пређе је релативно већи од премештања памучног премаза за бојење. Да би се задовољио проток полиестерског / памучног мешавног предива, памучна предива може бити унутар и изван боје разлике; и да задовољи проток чистог памучног предива, полиестера и памука такође може бити мешана деформација предива или пухање феноменом.

Избор тока такође се односи на то да ли се предиво коначно користи за плетење или ткање. Практично искуство показује да се бојање истог предива користи за плетење изабраног протицања у поређењу са брзином протока ткања. Ако величина протока неправилног избора, а не само утјецај квалитета бојења, већ и узрокује одређену количину енергетског отпада, мора контролисати проток како би се осигурала да у свим условима (тј. Конверзији предива, оптерећења промене), могу дати разумни проток за постизање такозваног истовременог бојења.

Тренутно, напреднија машина за бојење сира, главна пумпа користи се за контролу фреквенције АЦ, путем унутрашњег и спољашњег детекције тлака, сигнал повратне спреге за подешавање главне брзине пумпе, како би се постигао ток контроле циркулације течности.


Цопиригхт © Вуки Сунски Машине Цо Сва права задржана.
QR Code