Email:info@sunsky-machine.com Вуки Сунски Машине Цо

Вуки Сунски Машине Цо

Kategorija proizvoda
Контактирајте нас
Моб: 0086-13968726171 Тел: 0086-510-83452152 Факс: 0086-510-83450450 Е-маил: инфо@сунски-мацхине.цом Сајт: хттп://ввв.ецодиеингмацхине.цом
Машина за бојење у склопу и демонтажу механичког заптивача треба обратити пажњу на шта?

Бојим се више од 20 година специјализацијом за производњу машине за бојење, високотемпературне и високотлачне машине за бојење и остале историје опреме за штампање и бојење, квалитет производа и поуздане, поуздане перформансе, разумну цену; услуге праћења након продаје - дугорочно снабдевање опреме за штампање и бојење осјетљивих дијелова за подршку производњи. Производи за опрему машина за бојење високих температура и високог притиска укључују: ГР202 серију; може бити рог предива, патент затварача, предива од сира, косе и друге машине за бојење; Машина за бојење сира серије ДФ241; ВГР серија предива, полиестерска свиленкаста трака за бојење и друга опрема за штампање и бојење.

1, демонтажа треба пажљиво избјећи ударце, огреботине, статичку заптивну површину и помоћне заптивке, апсолутно није дозвољено користити ручни чекић, гвоздени удараљке.

2, у случају наношења прашине није отворено, прво треба очистити, а затим раставити, покушати избјећи оштећење елемента за заптивање.

3, процес монтаже, морате држати затворену шупљину, захтјеве чистоће површине рукава. У случају прашине, може се очистити бензином, а чиста мекана газа, памучни папир, памук и друге ствари за прање, статичка површина за заптивање прстена. Када се монтира заптивна површина може се премазати турбинским уљем или вретеном вретена.

4, механички заптивач опруге компресије мора бити правилно подешен, који се углавном ослања на искуство монтаже како би се осигурала. Приликом подешавања количине опруге опруге, причврсни вијци морају бити затегнути без отпуштања.

5, као што је употреба спољашње течности заптивке, течност за заптивање треба да буде већа од затвореног средњеног притиска 0,5кг / цм2. Проток није строго неопходан, само да би се могао направити циклус, узимати затворену шупљину превише топлоте је ограничено.


Цопиригхт © Вуки Сунски Машине Цо Сва права задржана.
QR Code