Email:info@sunsky-machine.com Вуки Сунски Машине Цо

Вуки Сунски Машине Цо

Kategorija proizvoda
Контактирајте нас
Моб: 0086-13968726171 Тел: 0086-510-83452152 Факс: 0086-510-83450450 Е-маил: инфо@сунски-мацхине.цом Сајт: хттп://ввв.ецодиеингмацхине.цом
Машина за бојење металног површина нема довољно заштитни филм

Период деактивације машине за бојење, због ваздуха у кондензацију розине машине, воде и ваздуха кисеоника на машини за бојење челична ерозија изазвана корозијом заустављања пећи.

Прво, када истовремено постоје три фактора, може доћи до корозије у затвореном пећи:

1. Метална површина машине за бојење нема довољно заштитне фолије (укључујући скале, боје или хидрофобне алкил једињења), тако да изолација ваздуха и воде.

2. Током затварања, притисак машине за бојење је мањи од атмосферског притиска, ваздух који упадне у козметику за бојење као корозију челичног оксиданта.

3. Машина за бојење са водом или воденом паром у кондензацији ваздуха у машини за производњу капљица воде постаје средњи медијум корозије. Када је вода унутар машине кисела или алкална може представљати одвојену корозију, вода има већу концентрацију ЦЛ-, СО42-, може убрзати корозију пећи. А природно окружење челичне корозије у води је другачије, у машини за бојење, јер је вода тешко испарити и сушити, а водена пара (укључујући ваздух у воденој пари) могу лако да се створе капљице воде, тако да већина корозија је локална корозија ћелија Корозија или концентрација кисеоника, у поређењу са општом корозијом, деструктивнија.

Друго, третман воде за бојење машине машина за пречишћавање воде углавном има два начина:

1. Нека вода за бојење природно охлади.

Будући да је вода за бојење алкална и била је деаератор, када је резидуални притисак машине већи од атмосферског притиска, пећ неће зауставити корозију. Када је природно хлађење до притиска унутар машине испод атмосферског притиска, ваздух је почео да спроводи интрусион, почео је да се јавља корозија са пећи за оштећење, када је вода за бојење са већим концентрацијама ЦЛ-, СО42- јона, интензивирала корозију.

2. Након искључивања ће се бојити одвод воде у машини.

Ово је најчешће коришћено стање у нашој просторији за бојење боја, због неадекватне пажње на пећ за искључивање није предузела ефикасне мјере заштите од гашења од годишњег прегледа резултата испитивања машина за бојење, већина машине за бојење поред нивоа Постоји димензија оксида жељеза, дно цијеви такођер има скалу гвожђа, овај дио везе са водоводном цијеви због постојања цјевовода, вода није нето, лако се акумулира вода, полако испарава и осуши, вода , високе концентрације хлорида и сулфата Убрзати корозиону цев.


Цопиригхт © Вуки Сунски Машине Цо Сва права задржана.
QR Code