Email:info@sunsky-machine.com Вуки Сунски Машине Цо

Вуки Сунски Машине Цо

Kategorija proizvoda
Контактирајте нас
Моб: 0086-13968726171 Тел: 0086-510-83452152 Факс: 0086-510-83450450 Е-маил: инфо@сунски-мацхине.цом Сајт: хттп://ввв.ецодиеингмацхине.цом
Утицај машине за бојење на квалитет бојења

Људи често користе опрему за бојење, квалитет бојења ће бити нека одступања, у ствари, утицати на квалитет бојења постоји много фактора, што је један од капацитета машине, ова машина за бојење се може прилагодити било којој фабрици, али у производњи је неопходно да се утврди стварни капацитет машине за бојење према дебљини и ширини тканине, итд. За исту ширину тканине, што је танији, мањи је капацитет, онда ће то довести до превелике дужине тканине , циклус бојења Али и веома дугачак, лако се тканина у машини за бојење ствара у хаосу чворова, што ће узроковати структуру тканине. Поред тога, произвођачи нафтне пећи на гас такође говоре да у нормалним околностима људи мислите да машина за бојење стварни капацитет одређује дужина тканине по метру, а не само да се заснива на дебљини тканине да би се одлучила, како би се осигурало да неће утицати на квалитет бојења машине за бојење Ух, па још увек обраћамо пажњу на посао.

Употреба високотемпературне машине за бојење може побољшати укупну брзину бојења диспергованих боја, али има много фактора који ће утицати на употребу високотемпературне машине за бојење. Особље сајта дели неке од главних фактора. Прво, температура, Повећање температуре на брзину испуштања је од велике помоћи, али када се температура у одређеној мери подигне, брзина бојења неће се променити, али од високих температура боја за бојење ће бити хидролиза и друга питања, што резултира У еластичности и чврстоћу влакана се погоршава, а сенка ће се погоршати, а веће температуре имају тенденцију да представљају већу потрошњу енергије, што доводи до повећања трошкова фарбања високотемпературне машине за бојење, тако да је потребно контролисати температуру прописно. Коришћење боје такође може бити добар начин да се обезбеди да боје глатко расте у купатилу за бојење, да постигну једнообразнију боју, тако да можемо додати адитиве према потребама одговарајућег. ПХ о употреби високотемпературне машине за бојење такође има одређени ефекат у алкалним условима. У условима пуно дисперзних боја не постоји добра хидролиза овог феномена. Зато морамо правилно контролисати вредност ацидификације киселине за бојење, како бисмо осигурали боље услове у Совјетска киселина условљава ефекат бојења.

Машина за бојење се углавном користи за бојење фабричке опреме, као машина, његова ефикасност употребе директно утиче на добит фабричке производње, желе да се побољша ефикасност производње бојилице, онда га треба одржавати, само одржавање може да искористи ефикасност након што је боље пустити Ксиаобиан увести методе за бојење машина. Прво морамо редовно обришите, након дугог периода употребе сигурно ће бити заражени пуно прашине и мрља, овог пута је потребно брзо обрисати чисто начин, ако не обришите, онда је вероватно да ће довести до неуспеха машине за бојење. Друго је потреба да се обратите пажњи на машине за бојење како бисте додали уље, додајте време прво треба обратити пажњу на унутрашње дијелове од хабања, када постоји потреба да се благовремено замени, само након што замена може гарантирати кориштење ефекта, а поред примјене уља за подмазивање, ефикасност машина за бојење сигурно може бити значајно побољшана. Имајте на уму да је линија унутар машине за бојење, то је лето, вероватно је да због проблема старења високим температурама здравље, старење долази када линија о потреби за благовремену замену, како би се осигурала рад машине.


Цопиригхт © Вуки Сунски Машине Цо Сва права задржана.
QR Code