Email:info@sunsky-machine.com Вуки Сунски Машине Цо

Вуки Сунски Машине Цо

Kategorija proizvoda
Контактирајте нас
Моб: 0086-13968726171 Тел: 0086-510-83452152 Факс: 0086-510-83450450 Е-маил: инфо@сунски-мацхине.цом Сајт: хттп://ввв.ецодиеингмацхине.цом
Предности за високу температуру и висок притисак за бојење

ГР20А серија високотемпературне и нормалне температуре кугле за косу за косу за бојење косе, погодна за бојење природних влакана: као што су: памук, лан, свила, вуна и друга лабава влакна, такође се могу користити за бељење и полирање, коришћење патентираних контра-аутоматска комутација, продирање у дијелове влакна како би се постигло једнообразно бојење.

ГР20А високотемпературна и високотлачна нормална температура машина за пјенушавање лоптице за аутоматско пуњење помоћу Фосхан рачунара ХГ-700Д главна функција према захтевима процеса аутоматске контроле програма, главна контрола машине за бојење је важна као и следеће функције:

Висока ефикасност и висока отпорност на корозију Главни систем пумпи: Машина за бојење серије примењује мешовиту пумпу од нерђајућег челика. И опремљен са фреквентним претварачем, може бити беспрекорни контролни ток бојења. Главна серија пумпи са довољним протоком, продорним, безстепеним подешавањем и другим карактеристикама, како би се обезбедио квалитетан квалитет бојења. Аутоматска температура и систем хлађења: у процесу подизања одређене температуре и брзине пада кроз нерђајући челик, И-вентил може бити континуиран помоћу контроле подизања и пада, тако да је више научно и разумно хлађење ефекат боје савршенији.

Систем за контролу нивоа воде: аутоматско укључивање главног цилиндра и одводњавање, и преко главног цилиндра на континуалном нивоу аутоматског нивоа затварача, тако да ниво воде у процесу захтијева мерење величине. Ово чини купатило за бојење за боје тачније и може се подесити и дизајнирати по потреби однос купатила. Са уређајем за мијешање и нивоом контроле нивоа воде.

Ефикасан уграђени систем за размјену топлоте:

(1) измењивач топлоте смјештен у доњем дијелу кадица, тако да се компактна структура резервоара поједностави, значајна уштеда енергије и смањи трошкове производње. Уграђени измењивач топлоте има предности високе ефикасности преноса топлоте, мале температурне разлике и високе униформности.

(2) систем директног грејања. Систем за контролу комутације позитивног и негативног циклуса течности за бојење: са компактном структуром, текући гладак уређај за обртање, у комбинацији са позитивним и негативним аутоматским управљањем циклуса за побољшање јединствености бојења. Купатило са ниским односом (1: 8), штеди хемијске адитиве и боје.


Цопиригхт © Вуки Сунски Машине Цо Сва права задржана.
QR Code