Email:info@sunsky-machine.com Вуки Сунски Машине Цо

Вуки Сунски Машине Цо

Kategorija proizvoda
Контактирајте нас
Моб: 0086-13968726171 Тел: 0086-510-83452152 Факс: 0086-510-83450450 Е-маил: инфо@сунски-мацхине.цом Сајт: хттп://ввв.ецодиеингмацхине.цом
Високотемпературни и високотлачни строј за бојење Одрживи развој

Што се тиче своје машине за бојење високог притиска и високог притиска, то је заправо широк спектар прилагодљивости и идеално је за опрему за бојење и завршну обраду. Међутим, од дугорочног развоја високотемпературне машине за бојење високог притиска, у ствари морамо обратити пажњу на њену појаву у смислу друштва, такође мора задовољити захтјеве одрживог развоја.

Машина за бојење високих температура и високог притиска у смислу контроле протока циркулације у боји, она се заправо може заснивати на различитим предивним захтевима и захтевима у процесу бојења, тј. Преко главног система за регулацију фреквенције пумпи, такође директно за постизање уштеде енергије и То јест, можете га директно дати разумнијим протоком, тако да се заправо може директно постићи његова синхронска контрола боје оптимизације.

За високотемпературну и високотлачну машину за бојење, у структури је релативно компактан измењивач текућих протока, а затим је елиминисати његову паузу комутације, како би се повећао број циклуса, тако да то може учинити на бојењу. Више униформе. Постоји ниска купка од дизајна, она ће директно спасити боју и адитиве и енергију, тако да може стварно смањити емисије и директно побољшати своју економску ефикасност.

Машина за прешање високих температура и високог притиска за бојење, може учинити количину предива директно на трансформацији, тако да можете директно досећи однос копања, како би се побољшала флексибилност обраде. Штавише, то је систем брзог чишћења, тако да може ефикасно да сачува време чишћења и потрошњу воде.

Систем за пуњење високог температурног и високог притиска бојлера, у ствари, такође можемо бити динамички материјали, додавамо брзину и количину своје контроле, односно његову јединствену стопу бојења која се осигурава. Штавише, на својој високотемпературној и високотлачној машини за бојење, то је заправо нови тип центрифугалног циклуса, тако да је заправо високи учинак и висока ефикасност, може уштедјети енергију, у складу са његовим одрживим развојем захтева.


Цопиригхт © Вуки Сунски Машине Цо Сва права задржана.
QR Code