Email:info@sunsky-machine.com Вуки Сунски Машине Цо

Вуки Сунски Машине Цо

Kategorija proizvoda
Контактирајте нас
Моб: 0086-13968726171 Тел: 0086-510-83452152 Факс: 0086-510-83450450 Е-маил: инфо@сунски-мацхине.цом Сајт: хттп://ввв.ецодиеингмацхине.цом
Висока температура и машина за бојење високог притиска у раду треба да буде како да се загреје

Машина за бојење високих температура и високог притиска са којом треба да будемо добро упознати, а ако нисте упознати са бојом, можете погледати информације, ово није детаљан увод, а данас смо углавном рекли да су високе температуре и боје високог притиска методе изолације машине су оно што, Надам се да ће сви боље разумјети машину за бојење високог притиска и високог притиска.

Ако желите високу температуру и машину за бојење високог притиска да бисте постигли изолацију, можемо се разликовати у складу са различитим захтевима, постоје три главна, следећа једноставна и свако за приказ.

1. Употребом високотлачне аирлесс прскалице у високој температури и високотлачном премазу површинске превлаке за изолацију површинске превлаке, он ће направити високу температуру и високу тлаку за бојење машине површину дебљине 1,5 ~ 5мм у формирању густог топлотно изолационог премаза.

2. Према првом методу изолације имамо следеће специфичне кораке:

(1) да уклоните површину различитих уља и заштитних састојака високих температура и високог притиска за бојење.

(2) За отварање мешача на температури нижу од 21 ° Ц, мешати изолациону боју у коферу за боје на млечну конзистенцију.

(3) употреба високотлачног аирлесс прскалица пре мешања доброг термоизолационог премаза за слојевито прскање. Да би се обезбедило да дебљина сваког слоја задовољи захтеве, до последњег премаза потпуно суво, у следећем слоју превлаке.

3. Све горе наведене вертикалне површине машине за бојење високих температура и високог притиска, сваки слој топлотне изолације дебљине слоја 0,23-0,25мм.

Наравно, традиционална високотемпературна и високотлачна бојна изолација или одређени дефект, тако да нам је потребан нови тип изолационих метода, можемо побољшати радну средину, енергетску ефикасност и друге аспекте.


Цопиригхт © Вуки Сунски Машине Цо Сва права задржана.
QR Code