Email:info@sunsky-machine.com Вуки Сунски Машине Цо

Вуки Сунски Машине Цо

Kategorija proizvoda
Контактирајте нас
Моб: 0086-13968726171 Тел: 0086-510-83452152 Факс: 0086-510-83450450 Е-маил: инфо@сунски-мацхине.цом Сајт: хттп://ввв.ецодиеингмацхине.цом
Машина за бојење са високом температуром и високим притиском има следећу методу бојења

Примена: машина за бојење предива за различите природне хмељке од природних синтетичких влакана, линије и појасеве. Једноставно руковање, млазница је опремљена аутоматским млазним уређајем, са аутоматском позитивном и обрнутом контролном опремом, употреба вјешалица за пређе више пута позитивно и негативно ротирање за бојење равномерно. Коришћење рачунарске опреме за аутоматску контролу, повећање и пад температуре температуре за бојење, кашњење изолације, додаци за бојење за спајање, прање и друге операције. Поклопац врата са брзим отварањем, са сигурносним блокирним уређајем ради сигурног рада.

Машина за бојење предива је ДБ211 серија високотемпературних и високотлачних машина за бојење, која је примарно погодна за бојење памука, полиестерски памук, полиестерски точак, полиестерска вуна, акрил, најлон, памук, предиво и друго предиво и патент затварач. Сарадња различитих типова црева може бити различито пређе за бојење, као што су предиво од сира, предиво од хенк, предиво од основе и лабаве косе и тако даље.

Машина за бојење са високом температуром и високим притиском има следеће методе бојења: Прво, пуњење: традиционални помоћни притисак пумпе = помоћни цилиндар спољни систем циркулације, лак за разумевање процеса бојења, једноставан за руковање (однос купке 1: 8-1 : 10) (1: 5-1: 8), квалитет бојења је поуздан, операција је једноставна и погодна, штеди енергију, боје, хемијска помоћна средства и кориснија у полупловитом стању, у зависности од квалитета предива и бојење технологија. За широк опсег. Треће, мешани тип: са пуним пуњењем и типом притиска две функције.

Машина за бојење предива има најприкладније за једнобојно предиво, рајон, мерцеризовано памучно предиво, свила, свила, фанци пређе и кашмира и друге предмете од бељења, чишћења, бојења, прања и пост-обраде. Машина користи специјално дизајнирану пумпу са малом снагом високог протицаја како би побољшала анти-кавитацијску способност пумпе да се бави традиционалном врстом машине на високим температурама, када је мали квалитет воде изазван квалитетним бојама. Најновији тип цијеви протока цријева протрачити, цијев за бојење и претворити цијев премештања пређе у једну, боја није апсолутно никакав навијање или чворова чворова, обојена обојена кутија је једноставна, ниска стопа губитка. * Специјални дизајн количине уређаја за припрему воде може бити визуелна предива и број броја предива, број варијетета није исти, произвољан волумен уређаја за воду. Машина је оптимизована структуром, однос копања се смањује на (110 ~ 15), штеди материјал, смањује трошкове.


Цопиригхт © Вуки Сунски Машине Цо Сва права задржана.
QR Code