Email:info@sunsky-machine.com Вуки Сунски Машине Цо

Вуки Сунски Машине Цо

Kategorija proizvoda
Контактирајте нас
Моб: 0086-13968726171 Тел: 0086-510-83452152 Факс: 0086-510-83450450 Е-маил: инфо@сунски-мацхине.цом Сајт: хттп://ввв.ецодиеингмацхине.цом
Како постићи чистију производњу машине за бојање ваздуха

Да би се смањио утицај воде на структуру слободне тканине, смањити појаву пилинга, побољшати осећај и изглед тканине, подизајући ваљак (водени ваљак) се широко користи за помоћ у раду тканине, а притисак млазнице се смањује на 0 -1кг. Таква машина за бојење малтера за нискотлачење позната као машина за бојење прелива, и притисак млазнице између машине за фарбање од 1.2кг / Цм2, обично се назива машина за бојење успореног протока. Због благог утицаја тока млазнице на тканину, примјена машине за фарбање прелива је обимнија него машина за бојење млазница и машина за бојење успореног протока.

Према потребама различите температуре бојења, машина за преливање боје може се подијелити на високу температуру и висок притисак и нормални температурни и притисни тип.

Главна разлика између машине за фарбање ваздуха и уређаја за преливање боје је то што тканина за преливање боје потиче од течног тока, док машина за бојење ваздуха користи аеродинамични систем за гурање тканине. Брзина рада тканине се односи на тежину тканине, пропусност (у односу на квадратну тежину тканине и структуру тканине), суво и влажно стање и факторе сувог и влажног трења.

Бојење ваздушног тока такође има независни систем течног циркулације. Атомизација ваздушног тока је мешање протока ваздуха и преливања на млазницу, јер нема течног циркулације, што може постићи однос ултра-ниске купке, тканину у атомизованом стању раствора боје. Барвање атомизације је погодно за обраду тканина од ултрафине влакана и материјала за симулацију хемијских влакана.

2 иновативна амбијентална машина за бојење прелива

Машина за преливање боје од датума рођења, са релативно малим бројем купатила (1:15 или више) да направи велики корак ка заштити животне средине, када машина за бојење повлачења и испуштања са шестоугаоном плочом (позната као вуче цилиндар) купатило 1:25 или више. У овом тренутку, конвенционално купање машина за бојење прелива је смањено на 1: 7-1: 8, али и даље је високо, циклус бојења је дужи, не може да задовољи захтеве еколошке и заштите животне средине, трошкови производње су већи. Пошто је купатило релативно велико, тканина у току трчања ће носити доста воде, повећати тежину, али и лако изазвати прекомерно растезање и појачавање феномена. Због тога, ради даљег смањивања односа копања машине за бојење, смањења загађења животне средине, скраћивања циклуса бојења, постизања еколошког бојења, смањења трошкова производње, побољшања квалитета производа кључ је за развој технологије бојења и штампања 21. вијека и бојење индустрије да одржи одрживи развој Кључни фактор.


Цопиригхт © Вуки Сунски Машине Цо Сва права задржана.
QR Code