Email:info@sunsky-machine.com Вуки Сунски Машине Цо

Вуки Сунски Машине Цо

Kategorija proizvoda
Контактирајте нас
Моб: 0086-13968726171 Тел: 0086-510-83452152 Факс: 0086-510-83450450 Е-маил: инфо@сунски-мацхине.цом Сајт: хттп://ввв.ецодиеингмацхине.цом
Како постићи чистију производњу машине за бојање ваздуха

Машина за преливање боје и машина за бојење ваздуха сада се крећу ка високом квалитету, осећају се добро, широка применљивост, кратки процес, уштеда енергије, уштеда воде, мала серија и велики терет, аутоматска контрола и испуњавање еколошког окружења и других аспеката развоја.

Машина за бојење спреј је обично дефинисана као машина за бојење са притиском млазнице између 2-3 кг / цм2. За којег се карактерише велики притисак млазнице, млазни проток течности продуцира довољно потисак за промовисање рада тканине, водиличног ваљка само из утјецаја на тканине и убрзања. Као брзина тканине, у јединици времена између боје и тканине често се размјењују, чиме се побољшава изравнавање ефекта, како би се избјегле трајне боре. Ова врста опреме је погоднија за бојење чистих влакана или тканине. На слободној тканини, због велике континуалне трење и напетости (тканина утицајем већег потиска течности и успоравања), лако је изазвати појаву пилинга и елонгације. Машина за бојење боје може се користити не само за фарбање тканине, већ и за уклањање тканине, пре-скупљање и смањење алкалије тканине од полиестера.

Да би се смањио утицај воде на структуру слободне тканине, смањити појаву пилинга, побољшати осећај и изглед тканине, подизајући ваљак (водени ваљак) се широко користи за помоћ у раду тканине, а притисак млазнице се смањује на 0 -1кг. Таква машина за бојење малтера за нискотлачење позната као машина за бојење прелива, и притисак млазнице између машине за фарбање од 1.2кг / Цм2, обично се назива машина за бојење успореног протока. Због благог утицаја тока млазнице на тканину, примјена машине за фарбање прелива је обимнија него машина за бојење млазница и машина за бојење успореног протока.

Према потребама различите температуре бојења, машина за преливање боје може се подијелити на високу температуру и висок притисак и нормални температурни и притисни тип.

Главна разлика између машине за фарбање ваздуха и уређаја за преливање боје је то што тканина за преливање боје потиче од течног тока, док машина за бојење ваздуха користи аеродинамични систем за покретање тканине. Брзина рада тканине се односи на тежину тканине, пропусност (у односу на квадратну тежину тканине и структуру тканине), суво и влажно стање и факторе сувог и влажног трења.

Бојење ваздушног тока такође има независни систем течног циркулације. Атомизација ваздушног тока је мешање протока ваздуха и преливања на млазницу, јер нема течног циркулације, што може постићи однос ултра-ниске купке, тканину у атомизованом стању раствора боје. Барвање атомизације је погодно за обраду тканина од ултрафине влакана и материјала за симулацију хемијских влакана.


Цопиригхт © Вуки Сунски Машине Цо Сва права задржана.
QR Code