Email:info@sunsky-machine.com Вуки Сунски Машине Цо

Вуки Сунски Машине Цо

Kategorija proizvoda
Контактирајте нас
Моб: 0086-13968726171 Тел: 0086-510-83452152 Факс: 0086-510-83450450 Е-маил: инфо@сунски-мацхине.цом Сајт: хттп://ввв.ецодиеингмацхине.цом
Инсталирајте принцип петостепене машине за бојење

Прво, да би се потврдила локација инсталације машине за бојење, али пре уградње машине за бојење треба резервисати за дневно одржавање и рад простора за бојење, углавном за олакшавање будућих операција, као и за рутинско одржавање и одржавање.

Друго, машина за бојење треба поставити на чврсту и релативно равну површину, можете користити фиксиране вијке на уређају за бојење.

Треће, након утврђивања локације инсталације машине за бојење, можете поново користити специјално средство на машини за бојење за детаљно испитивање, углавном на нивоу инспекције, ако машина за бојење не задовољава захтеве на нивоу, морате Након нивелирања, можете га инсталирати.

Четврто, машина за бојење када је прикључак кабла за напајање, можете ставити све трофазне и четворо линије постављене у наменску жичану кутију.

Пето, ми смо у машини за бојење за инсталацију процеса, могуће је извршити одговарајући уземљени прикључак, углавном како би осигурали да машина за бојење може бити сигурна и поуздана у свакодневном раду.


Цопиригхт © Вуки Сунски Машине Цо Сва права задржана.
QR Code