Email:info@sunsky-machine.com Вуки Сунски Машине Цо

Вуки Сунски Машине Цо

Kategorija proizvoda
Контактирајте нас
Моб: 0086-13968726171 Тел: 0086-510-83452152 Факс: 0086-510-83450450 Е-маил: инфо@сунски-мацхине.цом Сајт: хттп://ввв.ецодиеингмацхине.цом
Машина за бојење има какву форму размене боје

Машина за бојење ваздуха је углавном принцип аеродинамике, ваздушног циклуса за замену воде, циклуса вуче тканине кретања, тако да је и традиционална машина за фарбање са преливном превлаком, тада, у односу на боје за бојење је ефикасно смањена, али у ваздуху машина за бојење, тканина и боја у размени главне форме могу се подијелити на двије врсте распршивања ваздуха и продирања ваздушног притиска.

Прво, атомизација ваздуха је углавном боје кроз специјалну млазницу, након атомизације у цијелом току ваздуха, употребом атомизиране боје са протоком ваздуха, тканина ће се боје између размјене и тиме затварати. Тканина је вуча и циркулације, у целом процесу размене, атомизирана боја за тканину у контакту са површином није само велика, већ и на тканини влакна у продору је такође јака, ефикасно убрзава боју у влакну читаво ширење брзине.

Притисак инфилтрације у облику и ваздуху је потпуно другачији, исто је употреба две млазнице, од којих је један чисти проток ваздуха, постоји млазница течност у тканини пре бојења, треба проћи течне млазнице, које се затим замењују са раствором за бојење, а затим улазе у млазницу са подизног ваљка у проток ваздуха, с обзиром да ће проток ваздуха проузроковати притисак да продре у тканину на боју, тако да ће неткано вријеме бити одговарајуће убрзати брзину целе дифузије боје. Од садашње употребе тржишне тачке гледишта атомизација распршивања ваздуха у примени широког спектра и употреба целог ефекта је врло добра.


Цопиригхт © Вуки Сунски Машине Цо Сва права задржана.
QR Code