Email:info@sunsky-machine.com Вуки Сунски Машине Цо

Вуки Сунски Машине Цо

Kategorija proizvoda
Контактирајте нас
Моб: 0086-13968726171 Тел: 0086-510-83452152 Факс: 0086-510-83450450 Е-маил: инфо@сунски-мацхине.цом Сајт: хттп://ввв.ецодиеингмацхине.цом
Карактеристике перформанси машине за бојење

Машина за бојење је врста покретних, биљних и људских ћелија за рутинско бојење инструмента. Машина користи систем за контролу рачунарског програма и ниво без додира инфекције, може да доврши целокупан процес контроле боје. Потпуно функционална, поуздана и једноставна операција се може широко користити у клиничкој патолошкој анализи и истраживању животиња и биљака.

опрема за пречишћавање ваздуха. Коришћење нове генерације еколошки прихватљивог концепта дизајна, кориштење функције двоструког пречишћавања, употреба фотокатализационих материјала и адсорпције активног угљеника, потпун запечаћен унутрашњи циркулациони филтер како би се осигурало здравље особља.

начин прања воде у спреју, без унакрсне инфекције, темељније оперите и чистите.

Са активном функцијом позиционирања, програм има звук на крају оперативног позива.

може уштедети дванаест различитих процедура како би задовољили различите захтеве за бојење.

Са пуним опсегом абнормалних функција одржавања и савета звука, како не би оштетили опрему.

Током активног рада, мали примерци се могу додати по жељи.

ЛЦД екран великог екрана, пуни кинески мени, формулар за дијалог ман-мацхине једноставног рада.

функција грејања, можете учинити ефекат бојења на филму врло добар (загревање од 3,4 бојлера).

Не знате да ли сте у свакодневном животу видели коришћење цртеже машине за бојење, у поређењу са традиционалном опремом, машина за бојење не само да побољшава тканину једног циклуса бојења, него је такође погодна за осетљиву обраду боја, поред тога Поред тога, сама машина за бојење има и друге техничке карактеристике, а ми особље долазимо овде да вам кажемо. Пре свега, машина за бојење сумњива за комбинацију млазница за боје, може бити погодна за различите поступке бојења. , Проток и тканина формирају протитоковну размену, побољшавају ефикасност прања. Потом, опрема млазнице за боје и брзи ефекат улоге платна, што значајно побољшава тканину једног циклуса степена бојења, као и смањити захтеве процеса бојења. Поред тога, машина користи принцип дизајна гаса и течности побољшану отпорност на црево на тканину и високу стопу успеха у вријеме бојења. поред конвенционалног обојеног тканина који се састоји, али и погодан за бојење осетљивих на боју, високе и чврсте високе еластичне тканине, машина за бојење протока ваздуха која може уштедјети енергију од педесет процената. Најзад, наше особље и сви у њему морају рећи да ова машина за бојење такође омогућава двосмјерну боју, високу униформност, боју брзо, тако да тканина уреди пару.


Цопиригхт © Вуки Сунски Машине Цо Сва права задржана.
QR Code