Email:info@sunsky-machine.com Вуки Сунски Машине Цо

Вуки Сунски Машине Цо

Kategorija proizvoda
Контактирајте нас
Моб: 0086-13968726171 Тел: 0086-510-83452152 Факс: 0086-510-83450450 Е-маил: инфо@сунски-мацхине.цом Сајт: хттп://ввв.ецодиеингмацхине.цом
Два различита бојила за бојење алкохолних пића

Не знате да ли сте у свакодневном животу видели коришћење цртеже машине за бојење, у поређењу са традиционалном опремом, машина за бојење не само да побољшава тканину једног циклуса бојења, него је такође погодна за осетљиву обраду боја, поред тога Поред тога, сама машина за бојење има и друге техничке карактеристике, а ми особље долазимо овде да вам кажемо. Пре свега, машина за бојење сумњива за комбинацију млазница за боје, може бити погодна за различите поступке бојења. , Проток и тканина формирају протитоковну размену, побољшавају ефикасност прања. Потом, опрема млазнице за боје и брзи ефекат улоге платна, што значајно побољшава тканину једног циклуса степена бојења, као и смањити захтеве процеса бојења. Поред тога, машина користи принцип дизајнирања сепарације гаса и течности, тако да побољшава анти-боре у тканини, а када се постигне брзина успеха поред конвенционалног тканина за испуњавање боје, прикладнији је за осјетљиву боју, велика густина и високо еластично бојење тканине, него машина за бојење зрака може уштедјети 50% последњег дела нашег особља и ми кажемо да ова машина за бојење може постићи двосмерну боју, високу униформност, боју брзо, тако да тканина сређена пара.

Уређај за боју ваздуха користи принцип динамике ваздуха, пре свега употребе циркулације ваздуха уместо улоге воде како би се осигурала тканина за циклус вуче кретања, па ако се упореде са традиционалном машином за бојење, то је у купатилу за бојење него да се постигне веома ефикасно смањење, али у целој машини за бојење ваздуха, тканином и бојом у различитим облицима размене, главна се може поделити у две категорије, притисак инфилтрације и атомизацију ваздуха.

Прво, притисак инфилтрације: цијели облик и проток ваздуха су различити, али такођер користе две млазнице, једна је чиста ваздушна млазница, друга је млаз протјаја, када тканина почне да мрља, Кроз ток млазницу, тако да може бити и размена течности и размене једне другог, и на крају са положаја подизног ваљка, директно у ваздушну млазницу, а проток ваздуха за тканину на бојној површини игра пенетрација Притисак, тако да машина за бојење у тканини почела је не-вуча, али и на боју у брзини дифузије да би се побољшао.

Друго, ваздух атомизације: иста потреба да се боје кроз млазницу, после третмана атомизације, дисперговаће у ваздух, а затим користити атомизирани ток боје, све бојене тканине се размјењују једни са другима, И како би се осигурало да је материјал циклуса и вуче, али у процесу размене, не само атомизирана боја на целом ткиву у контакту са површином веома велика, јер је тканина садржана у пенетрацији влакана релативно јака, дифузија повећава се брзина влакана унутар боје. Ако тренутна употреба на тржишној тачки гледишта, атомизација ваздуха у облику бојења која се најчешће користи, а употреба ефекта је такође врло добра.


Цопиригхт © Вуки Сунски Машине Цо Сва права задржана.
QR Code