Email:info@sunsky-machine.com Вуки Сунски Машине Цо

Вуки Сунски Машине Цо

Kategorija proizvoda
Контактирајте нас
Моб: 0086-13968726171 Тел: 0086-510-83452152 Факс: 0086-510-83450450 Е-маил: инфо@сунски-мацхине.цом Сајт: хттп://ввв.ецодиеингмацхине.цом
Шта је активно бојење у строју за бојење?

Говорећи о машини за бојење у активном бојању, ми заправо морамо да схватимо да је у времену бојења и штампања наша машина за бојење активности гена за бојење у ствари, а молекули влакана ће формирати комбинацију, па у смислу речи, открили бисмо да ће у ствари, учинити да наша боја и влакна формирају релативно комплетну целину.

За машину за бојење која се врши активним штампањем и бојењем, у једноставним терминима, заправо је оно што ће директно учинити да је тканина одпорна на прашину релативно добра, иначе у погледу његове чистости, онда ће бити релативно висока, Постоји и брзина боје је такође врло висока. Али, у смислу својих трошкова, уствари ћемо пронаћи да је много већи од пигментног штампања и бојења.

За машину за бојење у раду, ми у ствари морамо да обратимо пажњу на његово штампање бојама, у ствари, реактивне боје, овај пут је у ствари директно користити натријум алгинат високе вискозности као пасту пасте, његова дегенерација релативно мала, ау смислу количине пулпе у смислу чињенице да ће бити релативно мала, може бити врло добра за одржавање првобитног облика.

Машина за бојење је извршена у овој улози у смислу речи, у ствари морамо обратити пажњу на, у многим случајевима, заправо ће бити директно на кориштење двоструке активне базе реактивне боје типа М, саме боје, заправо је имају бољу брзину фиксирања и силе подизања, истовремено, може смањити сапун када се пресвлачи бојом четке.

Машина за бојење која се врши активним процесом штампања, а процес штампања пигмента за упоређивање, заправо, имаће много предности, што је више уобичајено, са овим поступком у нашој машини за обраду боје, на својој пропусности Беттер, у смислу Његова постојаност у смислу речи, у ствари, биће одличнија, осећаће се њежнијег осећаја, али такође и запажају да је процес штампања тешким.


Цопиригхт © Вуки Сунски Машине Цо Сва права задржана.
QR Code