Email:info@sunsky-machine.com Вуки Сунски Машине Цо

Вуки Сунски Машине Цо

Kategorija proizvoda
Контактирајте нас
Моб: 0086-13968726171 Тел: 0086-510-83452152 Факс: 0086-510-83450450 Е-маил: инфо@сунски-мацхине.цом Сајт: хттп://ввв.ецодиеингмацхине.цом
Компонента Зеро Спаце Хидраулиц Хидро Ектрацтор

Хвала вам што сте изабрали хидраулички екстрактор нултог простора. Пре употребе инструмента пажљиво прочитајте ово упутство, од које можете добити информације о перформансама инструмента, коришћењу метода и одржавању, што ће вам помоћи да боље користите инструмент.

Прво, техничко поље

Овај производ је суштински производ за употребу обрнутих осцилатора за одређивање токсичности за истицање цијанида и испарљивих органских једињења.

Друго, принцип рада

Узорци су филтрирани и екстраховани коришћењем јединствене зрачне отпорности нултог простора Хидро Ектрацтор.

Треће, компоненте

Нулти простор Хидро Ектрацтор углавном базом, нултим простором Хидро Ектрацтор тела и горњим, негативним тлаком четири табеле.

Четврто, користите методу

1, на врху нултог простора Хидро Ектрацтор с фунтом за померање клипа, а затим мокри зид клипа мокре воде.

2, клип из горње равнотеже у нулту површину Хидро Ектрацтор, гурнути са поклопца 1цм (сврха је да има довољно простора унутар Хидро Ектрацтор напуњен течностима), а потом и доњи закључак.

3, ставите узорак, а затим поставите филтер од нерђајућег челика са филтером од 90 ° у првом челичном филтеру изнад, а затим поставите други филтер, Концентрично поставите, како бисте спречили дислокацију;

4, ставите поклопац, са три завртња чврсто фиксираног, да бисте у поступку затезања посветили посебну пажњу, не може бити један од вијака који се најтеже окреће како би се окренуо други вијак, како бисте постепено држали корак са причвршћивањем као четири постоља Затегните спречити пропуштање проузроковано цурењем;

5, чиста вода и узорци који су додати у посуду, нулти простори за одвод и одвод нултог простора Хидро Ектрацтор су затворени, нулти просторски екстрактор испод млазнице и азотни цилиндар повезан са добром цевчицом, цилиндар изнад цилиндра отвореног азота и затим отворите извлачење са нултим простором Следећи вентили се отварају

Притисак азотног цилиндра до нултог простора Притисак Хидро Ектрацтор-а, погледајте вредност мерача притиска нултог простора од 20пси за заустављање притиска, затворите издувач за нулту слободу испод вентила, уклоните азотни цилиндар, а затим извадите простор изнад уста Цоннецт тхе силиконске цијеви и лагано окрените црну дугмад на вентилу (напомена: обавезно окрените нежно). Када видите силиконску цијев да бисте видјели колону воде (што указује на то да је ваздух унутар извлачача за нулто празњење уклоњен), брзо окрените црно дугме, затворите вентил

6, биће завршен након завршетка нултог простора Хидро Ектрацтор постављен на флип-флоп, обраћање пажње треба поставити у симетрију у облику крила и обратити пажњу на дно дијелова у ротацији неће се пасти на друге ставке и околина не ометају ротацију Рад уређаја. И осцилирају се на 30 ± 2 обртања у минути за 18 ± 2 сата. После експеримента уклања се нулти простор за уклањање простора, горњи отворени вентил се отвара и повезује са непропусним шприцем, полако под притиском од дна, тако да течност из Хидро Ектрацтор полако у непропусну шприцу, акција се наставља на врх излаз Након што течност није присутна, затворите горњи прекидач и искључите дно брзог утикача за гас, комплетан филтер је завршен.

Пето, напомена

1, под нормалним околностима, уз употребу флип-флопа када је хидраулични извадач нултог простора који одговара пречнику филтера фине поре од 0,6-0,8ум бољег.

2, нула простора Хидро Ектрацтор после употребе, обратите пажњу на чисто и у разумном окружењу за складиштење.

3, контејнер за екстракцију са нултом главом постављен на флип испред осцилатора, обавезно ставите вијке за вијке помоћу алата како бисте спречили вијке.

4, са килограмом до врха извлачења клипног клипа од нехрђајућег челика са нултој глави када је најбољи начин за постављање клипа у средину клипа, најбоље је користити мали ударни ударац.

Зеро спаце ектрацтор нула простора Хидро Ектрацтор

Употреба: контејнер за експлоатацију нултог простора _ Издужива опрема за испирање материјала са флип-флопом за испирање опреме за испарљиве супстанце 1. Флип осцилатор 2. Контејнер за извлачење нултог простора: (ограничено ЗероХеадспаце Ектрацтион Вессел)

Карактеристике производа Карактеристике учинка Структура производа

ГГЦ-Д плоснати панелни осцилатор осцилатора ГГЦ-Д са равним окретним осцилатором

Употреба: Флат-панел отворени флип-флоп за флип метода за отицање чврстог отпада.

Карактеристике производа Карактеристике учинка Структура производа

500мл херметички шприца 500мл херметичног шприца

Употреба: Производи: за пренос испарљивих и полу-испарљивих супстанци!

Карактеристике производа Карактеристике учинка Структура производа

Опрема која није испражњена за истицање материјала која није испражњена

Употреба: са флип-флопом за нехомљиву опрему за истицање материјала 1. Флип-флоп 2. Филтер високог притиска: (Јединица за филтрирање опасног отпада) Материјал: 316 Непрекидни челични притисак: 50пси или више Спецификације: Капацитет 2.2Л Пречник 142мм 3. Филтер од стаклених влакана

Карактеристике производа Карактеристике учинка Структура производаЦопиригхт © Вуки Сунски Машине Цо Сва права задржана.
QR Code